Anasayfa » GÜNÜN İÇİNDEN » Ceyhan’da basın açıklaması: İşçiler eleştirdi

Ceyhan’da basın açıklaması: İşçiler eleştirdi

Türkiye’de kamu işçilerinin bir günlük iş bırakma eylemine, Ceyhan’da KESK’e bağlı sendika üyeleri de saat 10.00 da Kızılay Caddesinde bulunan Üçgen Park’ta toplanarak basın açıklaması yaparak katıldı. Yapılan basın açıklamasında: Hükümetle yapılan toplu görüşme tiyatrosunda, hükümetin teklif ettiği zam oranını kabul etmeyeceklerinin altını çizerken diğer bir Eğitim-Sen sözcüsü ise insanca yaşam ücreti verilene kadar mücadeleye devam edeceklerini bildirdi.

Çekilen halaylar ve konuşmalardan sonra eylem sonlandırıldı.

Diğer yandan alana gelen bir işçi Eğitim-Sen’in Ceyhan’daki basın açıklaması ve eylem tutumunu beğenmediğini söyleyerek şunları kaydetti: Son dönemde Ceyhan Eğitim-Sen, CHP’lilerin yuvası halinde, Ceyhan Eğitim-Sen temsilcileri yapılan basın açıklaması ve eylemin saatini ve yerini hiçbir kamu emekçisine ve kuruluşa bildirmeden kendi arasında “gelenek yerini buldu imajıyla oldu bittiye getiriliyor” diyerek “eğitim emekçilerinin mücadelesi törpüleniyor artık buna son verilmesi gerek.” Dedi.